Oculus Financieel Financieel-systeem

Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
€ 1 (per maand)
€ 1 (per jaar)
€ 1 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " 1 De kosten zijn per situatie verschillend. Wij doen u graag een passend voorstel. Wij bieden Oculus Financieel aan onder de vorm van een licentie met onderhoud (12%) of een maandelijks abonnement per gebruiker."
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
08-02-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7088" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="232611a25b">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-7088-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De financiële administratie van Oculus is natuurlijk volledig geïntegreerd met andere Oclus-applicaties. Alle transacties uit de ‘logistieke’ applicaties worden direct financieel verantwoord. Resultaat is een transparante administratie waarmee u moeiteloos de herkomst van elke financiële beweging achterhaalt. Deze applicatie is misschien wel uw belangrijkste managementinstrument. U beschikt dan ook over uitgebreide rapportagemogelijkheden die voldoen aan nationale en internationale eisen. Ook kunt u zonder probleem meer financiële administraties bijhouden. De afzonderlijke administraties consolideert u naar wens in verschillende combinaties en valuta’s. De ultieme kracht van Oculus Financieel is de ‘garantie’ van de aansluiting tussen uw geld- en goederenstroom.




Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.