Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Financieel-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 795 (initiele aankoopprijs)
€ 13 (per jaar)
€ 795 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licentieprijs: 795 per gebruiker. Jaarlijks onderhoud: 16%, berekend over licentieprijs. Bij de implementatie en in gebruik name wordt u bijgestaan door een van onze ervaren consultants tegen de dan geldende tarieven."
Versie:
vanaf 2008
Bijgewerkt:
28-04-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3880" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="77faa3fdc5">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (7 votes, average: 3.43 out of 5)
<0 id="post-ratings-3880-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ABC E BUSINESS is Certified Partner voor Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008.

Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 is een nieuwe business managementoplossing, specifiek gericht op ondernemingen met 5 tot 50 medewerkers. Met Dynamics Entrepreneur Solution kunt u de slagvaardigheid van uw bedrijf verhogen en sneller inspelen op veranderende wensen van uw klanten.

Dynamics Entrepreneur Solution 2008 biedt ge├»ntegreerde en flexibele functionaliteit voor financi├źn, inkoop, voorraad en verkoop, waarmee u uw bedrijfsprocessen stroomlijnt. U krijgt inzicht in de resultaten van uw onderneming, waardoor uw bedrijf een professionaliseringsslag kan maken.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.