King business software Financieel-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 1295 (initiele aankoopprijs)
€ 295 (per jaar)
€ 1400 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " King is leverbaar in een groot aantal varianten: van alleen boekhouden, met of zonder facturering, tot complete ?nanciële en logistieke automatisering, inclusief relatiebeheer en projectenadministratie. Er zijn versies voor één gebruiker"
Versie:
5.42
Bijgewerkt:
27-11-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4134" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="2244ae2c55">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (12 votes, average: 4.17 out of 5)
<0 id="post-ratings-4134-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

King is betrouwbare ?nanciële en logistieke standaardsoftware, speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in Nederland. King voldoet aan de eisen en wensen die ondernemers aan hun administratieve software stellen. King is branche-onafhankelijk en is in gebruik bij allerlei bedrijven en instellingen, van eenmanszaak tot grote MKB-onderneming, van handelsbedrijf tot accountantskantoor. Kortom: alle MKB´ers kunnen met King aan de slag. Door het grote aantal King-gebruikers kan de prijs van King, ondanks de enorme ontwikkelingskosten, betaalbaar blijven. En daar pro?teert iedereen van!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.