Invender A-Count, Compleet boekhouden Financieel-systeem

Prijs:
€ 89 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " € 99,00 incl. BTW"
Versie:
2.8.2
Bijgewerkt:
22-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3998" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="65a467da08">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (48 votes, average: 2.04 out of 5)
<0 id="post-ratings-3998-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

A-Count, compleet boekhouden voor het MKB! Iedere ondernemer kent het belang van een goede financiële administratie. Het uitbesteden van de complete boekhouding is vaak een kostbare zaak en de meeste boekhoudpakketten welke gericht zijn op het zelf verzorgen van de boekhouding blijken in de praktijk onnodig complex te zijn. Acount is voordelig boekhouden maar staat ook garant voor eenvoudig boekhouden en is al meer dan 20 jaar op Nedelandse markt actief. Met al meer dan 35. 000 tevreden gebruikers is A-count een product waarop u kunt vertrouwen. Ook als het gaat om support! Met deze uitgebreide boekhoudsoftware kunt u vanaf nu zelf boekhouden. Met A-count beschikt u over een voordelig maar volledig boekhoudpakket voor uw complete boekhouding incl. electronische aangifte van zowel BTW als ICL ( Intra-Communitaire transacties). Met A-Count kunt U als ondernemer, ook zonder uitgebreide boekhoudkundige kennis, direct aan de slag. A-Count is voorzien van de elektronische belastingaangifte en voldoet daarmee aan de nieuwste belastingeisen! Met A-Count heeft u een betrouwbaar boekhoudpakket in handen die u helpt om uw financiele bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te voeren.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.