DDi Factuur Financieel-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 10 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs van de software is afhankelijk van het aantal te verwerken documenten en het aantal gebruikers. Uiteraard maken wij graag een offerte op maat voor u. "
Versie:
3.0
Bijgewerkt:
03-01-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4547" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7616b5aa2b">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (1 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-4547-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Inkoopfacturen worden in veel organisaties nog vaak met de hand verwerkt. Ontvangen PDF facturen worden eerst geprint om ze daarna samen met de papieren facturen handmatig in te boeken en via de interne post rond te sturen voor controle en accordering.

Hierna komen ze terug voor betaling en worden dan opgeborgen in ordners om ze in ieder geval 7 jaar te bewaren. Manueel een arbeidsintensief en foutgevoelig proces. De factuurverwerkingssoftware van DDi vereenvoudigt en verbetert dit proces.

Uw voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking:

  • Audit trail: Van iedere factuur wordt een gedetailleerde audit trail aangelegd.
  • Tracking and tracing: Via uw PC altijd gegarandeerd inzage in de status van iedere factuur.
  • Direct beschikbaar: Facturen zijn op ieder gewenst moment direct digitaal beschikbaar.
  • Digitaal archief: Facturen die zoekraken? Verleden tijd!
  • Integratie: DDi Factuur biedt een universele interface naar alle financiële (ERP) systemen.
  • Veilig: alleen geautoriseerde medewerkers wordt toegang geboden tot uw e-facturen.
  • Web enabled: via het internet biedt u alle stakeholders toegang tot de facturen. Anyplace, Anywhere, Anytime!
  • Snelle en foutloze verwerking van inkoopfacturen.
  • Uiterst hoog rendement: Wilt u weten hoeveel digitale factuurverwerking uw organisatie zal opleveren?

 

Factuur scanning

Het proces van digitale factuurverwerking begint met het scannen van papieren facturen. Reeds elektronische facturen worden direct klaargezet. Vervolgens worden alle facturen eenduidig via intelligente OCR technieken automatisch geboekt in uw financiële administratie. Al uw facturen worden uiterst betrouwbaar en razendsnel verwerkt.

Factuur workflow

Iedere factuur gaat, nadat deze is gedigitaliseerd, naar de juiste budgethouder. Dit gebeurt via workflow, een geautomatiseerd proces wat flexibel en geheel naar wens is in te richten. U hoeft uw processen dus niet aan te passen aan de software, wij richten de software samen met u in volgens de processen van uw organisatie.

Factuur fiatteren

Het geautomatiseerde fiatteringsproces zorgt voor een versnelde en gecontroleerde factuurafhandeling. Alle boekings- en coderingsgegevens van een factuur worden in een digitale blokstempel opgenomen en verzonden naar de desbetreffende medewerker(s). Indien alle factuurgegevens kloppen, kan de factuur worden betaald.

Factuur beveiligen

Uw elektronische facturen worden na verwerking automatisch in het beveiligde, digitale archief van DDi Factuur bewaard. Voor facturen geldt een wettelijke bewaarplicht van zeven jaar. Het digitaal archiveren van facturen mag als vervanging dienen voor een papieren archief. Met de software van DDi wordt volledig aan alle voorwaarden van de fiscus voldaan.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.