Cash Software bv

Naam:
Cash Software bv
Adres:
Zeestraat 76
2518AD Den Haag
Telefoon:
0703560570
 
 
 
 

Cash Software is een Haags softwarehuis, dat sinds 1984 standaard financiële programmatuur ontwikkelt en ondersteunt voor het MKB. Cash richt zich al ruim 25 jaar op het eenvoudig en veilig administreren voor ondernemers. Waardoor het softwarepakket CASH inmiddels alle mogelijkheden biedt; van boekhouden tot ERP, voor klein en groot, zowel offline als online.

Cash ontwikkelde een unieke technische oplossing waardoor al haar (offline) modules ook online, via elke browser beschikbaar zijn. Online gebruikmaken van boekhoud-, facturatie, CRM én logistieke software via Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome en vele anderen inclusief degratis koppelingen (Cash Webservices) met ABN AMRO, Rabobank, de Belastingdienst, webwinkel en meer (ook bij proefversies).
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.