Asperion Online Boekhouden Financieel-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 37.5 (per maand)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
22-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4357" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="f54ad6a7f8">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (80 votes, average: 3.64 out of 5)
<0 id="post-ratings-4357-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Het pakket Asperion BASIS is een complete, professionele oplossing voor elk MKB bedrijf. Het pakket combineert alle functies van de Modules :

  • Asperion FINANCIEEL
  • Asperion FACTURATIE

Het pakket Asperion BASIS vormt letterlijk de basis, de kern van elk Asperion systeem. Centraal staat het Grootboek met de Debiteuren-  en Crediteuren administratie en alle functies en mogelijkheden die horen bij een moderne bedrijfsadministratie. Daarnaast vormen de uitgebreide facturatie mogelijkheden de logische aanvulling om een zeer complete moderne bedrijfsadministratie te kunnen voeren.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, maar het belangrijkste is de naadloze integratie met de overige modules van Asperion. Asperion vormt de ideale backoffice voor vele front-office pakketten zoals webshops.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.