AccountView Financieel-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 695 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " AccountView kent een aantal licentievormen. Deze zijn gebasseerd op de omvang van organisaties. Van kleine ondernemingen via middelgrote naar grote ondernemingen. De producten die hier bij passen zijn, van klein naar groot: AccountView Solo, AccountView"
Versie:
8.0 C1 c
Bijgewerkt:
02-05-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3919" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="63d63e161f">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-3919-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

AccountView is sinds 1987 producent van betrouwbare standaard business software. Of u nu zoekt naar een oplossing voor uw financiƫle administratie, projectmanagement, urenregistratie, relatiebeheer of logistieke processen, AccountView biedt een complete oplossing voor iedere bedrijfsvoering.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.